ReiKihoito


ReiKi on universaalia elämänenergiaa eli valovärähtelyä, jota Reikihoitaja välittää hoidettavalle. Japanilaisen Mikao Usuin (1865 - 1926) kehittämä hoitomuoto ja henkisen kehityksen tie. Sana reiki muodostuu sanoista rei, eli henki ja ki, eli elämän energia tai elämän voima. Energiahoito elvyttää kehon ja mielen omia parantavia voimia, samalla vahvistaen koko kehon energiajärjestelmää.

Hoidossa käydään läpi kehossa olevia energiakeskuksia eli chakroja ja kehon tukoksia autetaan avautumaan. Energia hakeutuu aina siihen kohtaan mikä on hoidettavalle tärkein. Hoidettavan keho ottaa vastaan käsistä välittyvää energiaa juuri sen verran kuin se sillä hetkellä tarvitsee ja pystyy vastaanottamaan.

Reikihoito tapahtuu asiakkaan maatessa hoitopöydällä tai jos tarpeen istuen. Hoidettavan ei tarvitse riisuutua, hoidon aikana saa olla lämpöisen peiton alla silmät suljettuna vain nauttien hoitokokemuksesta. Hoitoaika on useimmiten noin 60-90min. Hoidon aikana hoitaja asettaa kätensä joko kevyesti hoidettavan päälle tai pitää käsiään hieman kehon yläpuolella. Useat hoidettavista jopa nukahtavat rentoutuneena hoidon aikana. 
Reiki on myös hyvin henkilökohtainen kokemus, jokaiselle aivan omanlaisensa. Jokainen hoidettava ja hoitaja kokee Reikin omalla tavallaan. Jotkut hoidossa olleista kertovat tuntevansa olon hoidon jälkeen hyvin rauhalliseksi, rennoksi ja seesteiseksi, toinen taas on kokenut saaneensa hoidosta apua tunneongelmien selvittämiseksi.

ReiKihoidon hyötyjä ovat
Syvä rentoutuminen
Vähentää Stressiä
Tasoittaa energiakeskukset (chakrat)
Parempi itsetunto
Edistää itsensä paranemista
Auttaa lisäämään intuitiivista tietoisuutta
Parantaa henkistä selkeyttä ja keskittymistä
Auttaa emotionaaliseen vapautumiseen
Apua uneen
Auttaa lisäämään energiaa
Auttaa kehoa vapauttamaan toksiinejaReikin jälkeen
Reikihoito siirtää energiaa kehossa ja mahdollistaa itsensä parantamisen. Hoidon jälkeen saatat kokea puhdistusoireita joko fyysisesti, emotionaalisesti tai henkisesti (ns. paranemiskriisi tai paranemisreaktio). Tämä on osa reiki-prosessia. On tärkeää hoitaa itseään ja antaa parantumisen tapahtua. Oireet voivat voimistua ennen kuin alat tuntea olosi paremmaksi ja helpommaksi, tämä on yleistä ja odotettavissa, koska reiki käynnistää puhdistusprosessin vastaanottajassa. 
Jotkut reikin jälkeen koetuista yleisimmistä oireista ovat:
Itkeminen
Väsymys
Päänsärky
Emotionaalinen vapautus
Unettomuus
Huonovointisuus
Kylmä tai lämmin olo

Hoidon jälkeen on tärkeää että;
Juot paljon vettä – 6-8 lasillista päivässä
Syö hedelmiä ja vihanneksia
Vältä prosessoituja ruokia
Vältä kofeiinia ja alkoholia
Vähennä puhdistetun sokerin saantia
Lepää
Tee lempeitä hengitysharjoituksia
Meditoi 5-20 minuuttia päivässä
Kirjoita päiväkirjaan, mitä olet kokenut
Vältä rasittavaa toimintaa, kovaäänistä musiikkia ym.

Kenelle ReiKi sopii ja kuinka usein hoidossa voi käydä

Reikihoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin, sopii myös raskaana oleville sekä vauvoille että lemmikeille. Sopii myös ihmisille joilla on sairauksia, poikkeuksena lähiaikoina koettu aivohalvaus. 

Reikisessioissa voi käydä niin usein kuin on tarpeen. Intensiivinen hoitosesssio voi alkaa 4-5 kerran tiheämmällä aikavälillä tai yksi hoitosessio kerran kuussa, täysin riippuen yksilöllisistä toiveista ja tarpeista.

Hoitoon varataan noin 60-90min.
Hinta: 54 €
~ 5 x sarjahoitona 5.hoitokerta puoleen hintaan

Varaa aika


REIKILINJANI

Miako Usui
Churijo Hayashi
Hawayo Takata
Wanja Twan
Johanna Rossi (ent. Manderbacka)
Tiina Andrijaševič Kaukonen (minä)
Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sointukylpy meditaatiot syyskuussa

Lahjakortilla rentoutusta arkeen

Mitä on Gua Sha kasvohoito?