Rentoutushoidot


Intialainen päähieronta  
45 min - 54 €
60 min - 63 €
75 min - 72 €
(5 x sarjahoitona 5. hoito puoleen hintaan)
Rentouttava selkä,-hartia,-niska,- pää ja kasvohieronta.

Rentouttaa, lievittää pään alueen kipuja, migreeniä, päänsärkyä, lievittää stressiä, lihaskireyttä, jännittyneisyyttä.
Syventää rauhallisuuden ja levollisuuden tunnetta, parantaa keskittymiskykyä ja selkeyttää ajattelua.
Lisää hiusten ja päänahan hyvinvointia, laskee verenpainetta sekä voi parantaa unen laatua. 

Kontraindikaatiot hoidolle: hoidettavalla alueella jokin ihosairaus (infektiot iholla, ihotaudit), tulehdustila (flunssa, kuume, hartiaseudun- tai niskan lihasten tulehdus), epilepsia tai kasvain/syöpä. Myös voimakkaat verenpaineen heilahtelut, psyykelääkitys tai raskaus voivat olla hoidon esteenä.


Bambuhieronta
30 min - 43 € (puolihieronta)
45 min - 63 € (puolihieronta)
60 min - 75 € (puolihieronta)
75 min - 89 € (kokovartalohieronta)
90 min - 99 € (kokovartalohieronta + päähieronta) 
Bambuhieronta / hot stone 90 min - 113 € (kokovartalohieronta)
Hoito sisältää kuivaharjauksen, bambuöljyn, bambuhieronnan.

Bambuhieronta on tehokas lievittämään lihasjännityksiä ja vähentämään lihaksen happoisuutta mm. urheilusuorituksen jälkeen. Bambuhierontaöljy vahvistaa immuunivastetta ja stimuloi kollageenin muodostumista.

Bambuhieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava hierontamuoto. Hieronnassa koko keho käsitellään bambukeppien avulla, joissa on hoitava öljy mukana. Bambuhieronta ei ole pelkästään hemmotteluhoito vaan se myös venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnalla voidaan vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. Hoito on erittäin nautinnollinen ja tehokas koko kehon huoltaja, ja se sopii niin miehille kuin naisillekin. Sopii erityisen hyvin muun muassa hartiakireyksille ja urheilijoille!

Kontraindikaatiot hoidolle:
Hieronta ei sovi jos asiakkaalle, kenellä on todettu osteoporoosi, pahat suonikohjut, sydänperäiset sairaudet, syöpä, diabetes, anoreksia, tulehdukset, verisuoniston heikkous. Aromahieronta  
60 min - 72 €  (puolihieronta)   
90 min - 89 €  (kokovartalohieronta)
120 min - 118€ (kokovartalohieronta)
Hoito sisältää kuivaharjauksen, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä.

Aromahieronta on rauhallisilla liikkeillä, tehokkaasti lihaksia venyttävä, miellyttävän rentouttava erikoishierontamenetelmä, jossa käytetään eteerisiä öljyjä/aromahierontaöljyjä. Aromahierontatekniikka ja aromahoitoöljyjen yhteisvaikutukset mm.edistävät lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa; poistavat ylimääräisiä nesteitä, kireyttä ja jännitystä; lievittävät kipuja ja vaikuttavat mielialaan. Hoidoissa käytetyt eteeriset öljyt asiakkaan valinnan mukaan. 


Kontraindikaatiot hieronnalle: akuutti sairaus kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus. Akuutit vammat kuten avohaavat, lihaksen repeämä, jänteen tai nivelsiteen venähdys, ruhjevammat, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat. Syöpä, infektiot ihossa, verisuonitukokset, sydämentahdistin, hemofilia eli verenvuototauti, spastiset halvaukset, psykoosi, alkoholin ja/tai huumausaineiden alaisena oleminen, krapula, antibioottikuuri. Nivelreuma, lihasreuma ja kihti ovat myös vasta-aiheita hieronnalle niiden ollessa tulehdusvaiheessa. Aromaöljyä ei tule käyttää, mikäli olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa.

Varaa aikaHot Stone - Kuumakivihieronta  
45 min - 63 €   (puolihieronta)
60 min - 75 €   (puolihieronta + päähieronta)
75 min - 89 €   (kokovartalohieronta)
90 min - 99 € (kokovartalohieronta + päähieronta)
Hoito sisältää kuivaharjauksen, hoitoöljyn, kuumakivihieronnan.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien  kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Se myös vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy, aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.  

Kontraindikaatiot hoidolle ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei tehdä raskaana oleville, suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä ohentuneelle iholle tai jos sinulla on verenohennuslääkitys, verenkiertohäiriöitä tai tuore kudosvamma. Myös muut hieronnan vasta-aiheet ovat esteenä tälle hoidolle, kuten esimerkiksi tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume, flunssa, jne. Jos olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, kysy neuvoa lääkäriltäsi.


Klassinen hieronta
35 min - 45€ (puolihieronta)
45min - 54€ (puolihieronta)
60min - 63€ (puolihieronta + päähieronta)
90min - 99€ (kokovartalohieronta)

Rentouttava klassinen hieronta, kosmetologin tekemänä. 

Kontraindikaatiot hieronnalle: katso aromahieronnan kohdalta. Tiibetiläinen äänimaljahoito yksilöhoitona   60min  -  65€

Tiibetiläinen äänimaljahoito on lempeä ja syvärentouttava hoitomuoto, joka lähettää värähtelyjä kehon läpi ja luo puhdasta autuutta mielelle, ruumiille ja sielulle. Äänimaljahoidon aikana luodaan rauhoittavia ääniä ja värähtelyjä käyttämällä erityisiä metallikulhoja. Tavoitteena on saada aikaan syvärentoutuminen, vapauttaa energia tukkeumia ja harmonisoida keho ja mieli.

Tämän muinaisen tiibetiläisen hoidon äänet edistävät ensisijaisesti syvää rentoutumista, joten se soveltuu erityisen hyvin ihmisille, joiden on hankalaa rentoutua tai ovat stressaantuneita. 

Hoidolla on myös positiivinen vaikutus:
tunnelukkoihin, univaikeuksiin, ruoansulatusongelmiin, emotionaaliseen kipuun, ahdistukseen ja erilaisiin jännitystiloihin kehossa.

Hoidossa maataan hoitopöydällä viltin alla lämpimässä. Äänimaljoja soitetaan kehon ulkopuolella että kehon päälle asetettuina. Lempeät värähtelyt tuntuvat täten selkäytimeen saakka.

Äänimaljahoidon kontraindikaatiot; 
- Raskauden alkuvaiheen 12 ensimmäistä viikkoa
- Vaikea epilepsia (jossa värähtelyt, humina ym. voi laukaista kohtauksen)
- Implantit, tekonivelet, metalliosat kehossa
- Sydämentahdistin 
- Vakavat tai kliiniset mielenterveysongelmat

Varaa aika


 

Rentouttava jalkahieronta 

40min  -  49 €. Hoito sisältää jalkapohjan hieronnan ja säären/pohkeen hieronnan.

60min - 63 €. Hoito sisältää reisien/säärien/jalkapohjien hieronnan.

Rentouttava jalkahieronta parantaa verenkiertoa ja jalkojen liikkuvuutta. Lievittää kipuja, auttaa lihasjännitykseen ja hellii väsyneitä jalkoja. 
ks. vasta-aiheet aromahieronnasta. Hierontaa ei tehdä jos sinulla on kynsi,-tai jalkasieni.

Varaa aika


ReiKi - energiahoito   54 €, noin 1h.
(5 x sarjahoitona 5. hoito puoleen hintaan) 
ReiKihoito perustuu energian värähtelyyn ihmisen kehossa ja ympäristössä. ReiKi täyttää energiavarastomme, palauttaa elinvoimamme ja auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden. ReiKi on energiaa ja se toimii fysiikan lakien mukaisesti. Hoidolla on mahdollista avata energiatukkeutumia ja auttaa nopeuttamaan kaikkia paranemisprosesseja. Hoito myös syvärentouttaa, laukaisee stressiä ja tunnetukoksia, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta, voi helpottaa kipuja ja särkyjä sekä lisätä elämäniloa ja harmoniaa. ReiKi on myös tie henkilökohtaiseen kehitykseen ja kasvuun. Reikihoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin, sopii myös raskaana oleville.

Varaa aika
Yhdistelmähoidot

Intialainen päähieronta & ReiKihoito  60min - 63 €

Aromahieronta & ReiKihoito  60min - 69 €

Äänimaljahoito & ReiKihoito  60min - 63 €

Intialainen päähieronta & äänimaljahoito  60min - 63 €

Aromahieronta & äänimaljahoito  60min - 72 €

Rumpurentoutus & ReiKihoito 60min - 63€

Täydellinen kasvohoito äänimaljahoidolla  95min - 104 €

Täydellinen kasvohoito kuumakivihieronnalla  90min - 94 €Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sointukylpy meditaatiot syyskuussa

Lahjakortilla rentoutusta arkeen

Mitä on Gua Sha kasvohoito?