Rentoutushoidot


Intialainen päähieronta  
45 min - 65 €
60 min - 75 €
75 min - 85 €

(5 x sarjahoitona 5. hoito puoleen hintaan)
Rentouttava selkä,-hartia,-niska,- pää ja kasvohieronta.

Hoidossa käsitellään marmapisteitä (akupisteitä) hartioiden,- niskan,- pään,- ja kasvojen alueella, pyörivin liikkein. Hoito rentouttaa, lievittää pään alueen kipuja, päänsärkyä (migreeniä), lievittää stressiä, lihaskireyttä, jännittyneisyyttä ja auttaa mm. purentalihasten jännityksiin ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Pään alueen käsittely lisää hiusten ja päänahan hyvinvointia, laskee verenpainetta sekä voi parantaa unenlaatua. Hoito syventää rauhallisuuden ja levollisuuden tunnetta, parantaa keskittymiskykyä ja selkeyttää ajattelua.

Hoidossa käytetään rentouttavaa eteeristä öljyä, asiakkaan toiveiden mukaan. Hiusten öljyyntymiseen on siis hyvä varautua. (Hoito voidaan tehdä myös täysin ilman öljyä, mutta suosittelen öljyllä). Hoidossa saat olla makuulla hoitopöydällä, jolloin pääset rentoutumaan paremmin, mutta voidaan myös toiveesta tehdä istuma-asennossa.

Kontraindikaatiot hoidolle: hoidettavalla alueella jokin ihosairaus (infektiot iholla, ihotaudit), tulehdustila (flunssa, kuume, hartiaseudun- tai niskan lihasten tulehdus), epilepsia tai kasvain/syöpä. Myös voimakkaat verenpaineen heilahtelut, psyykelääkitys tai raskaus voivat olla hoidon esteenä.Bambuhieronta
45 min - 65 € (puolihieronta)
60 min - 75 € (puolihieronta)
90 min - 119 € (kokovartalohieronta + päähieronta) 
Bambuhieronta / hot stone 90 min - 129 € (kokovartalohieronta)
Hoito sisältää kuivaharjauksen, bambuöljyn, bambuhieronnan.

Bambuhieronta on tehokas lievittämään lihasjännityksiä ja vähentämään lihaksen happoisuutta mm. urheilusuorituksen jälkeen. Bambuhierontaöljy vahvistaa immuunivastetta ja stimuloi kollageenin muodostumista.

Bambuhieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava hierontamuoto. Hieronnassa koko keho käsitellään bambukeppien avulla, joissa on hoitava öljy mukana. Bambuhieronta ei ole pelkästään hemmotteluhoito vaan se myös venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnalla voidaan vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. Hoito on erittäin nautinnollinen ja tehokas koko kehon huoltaja, ja se sopii niin miehille kuin naisillekin. Sopii erityisen hyvin muun muassa hartiakireyksille ja urheilijoille!

Kontraindikaatiot hoidolle:
Hieronta ei sovi jos asiakkaalle, kenellä on todettu osteoporoosi, pahat suonikohjut, sydänperäiset sairaudet, syöpä, diabetes, anoreksia, tulehdukset, verisuoniston heikkous. Aromahieronta  
60 min - 80 €  (puolihieronta)   
90 min - 109 €  (kokovartalohieronta)
120 min - 139 € (kokovartalohieronta)
Hoito sisältää kuivaharjauksen, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä.

Aromahieronta on rauhallisilla liikkeillä, tehokkaasti lihaksia venyttävä, miellyttävän rentouttava erikoishierontamenetelmä, jossa käytetään eteerisiä öljyjä/aromahierontaöljyjä. Aromahierontatekniikka ja aromahoitoöljyjen yhteisvaikutukset mm.edistävät lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa; poistavat ylimääräisiä nesteitä, kireyttä ja jännitystä; lievittävät kipuja ja vaikuttavat mielialaan. Hoidoissa käytetyt eteeriset öljyt asiakkaan valinnan mukaan. 


Kontraindikaatiot hieronnalle: akuutti sairaus kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus. Akuutit vammat kuten avohaavat, lihaksen repeämä, jänteen tai nivelsiteen venähdys, ruhjevammat, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat. Syöpä, infektiot ihossa, verisuonitukokset, sydämentahdistin, hemofilia eli verenvuototauti, spastiset halvaukset, psykoosi, alkoholin ja/tai huumausaineiden alaisena oleminen, krapula, antibioottikuuri. Nivelreuma, lihasreuma ja kihti ovat myös vasta-aiheita hieronnalle niiden ollessa tulehdusvaiheessa. Aromaöljyä ei tule käyttää, mikäli olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa.

Varaa aikaHot Stone - Kuumakivihieronta  
45 min - 75 €   (puolihieronta)
60 min - 89 €   (puolihieronta + päähieronta)
90 min - 129 € (kokovartalohieronta + päähieronta)
Hoito sisältää kuivaharjauksen, hoitoöljyn, kuumakivihieronnan.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien  kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Se myös vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy, aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.  

Kontraindikaatiot hoidolle ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei tehdä raskaana oleville, suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä ohentuneelle iholle tai jos sinulla on verenohennuslääkitys, verenkiertohäiriöitä tai tuore kudosvamma. Myös muut hieronnan vasta-aiheet ovat esteenä tälle hoidolle, kuten esimerkiksi tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume, flunssa, jne. Jos olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, kysy neuvoa lääkäriltäsi.


Klassinen hieronta / ePassi / Edenred
35 min - 51 € (puolihieronta)
45min - 61 €  (puolihieronta)
60min - 75 €  (puolihieronta + päähieronta)
90min - 119 € (kokovartalohieronta)

Rentouttava klassinen hieronta, kosmetologin tekemänä. 

Hieronta auttaa kehoa rentoutumaan, vähentää stressiä sekä auttaa lihaskipuihin ja jännitystiloihin. Parantaa verenkiertoa ja immuunitoimintaa, vähentää turvotusta ja poistaa toksiineja. Hieronta on myös sykettä ja verenpainetta alentava, joka myös auttaa unenlaatuun ja täten vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Hieronnassa voidaan myös käyttää asiakkaan toiveesta kuivakuppauskuppeja, jotka tehostaa hierontaa ja avaa lihasjumeja. Kuivakuppaus/liukukuppaus on täysin veretön hoito.   

Kontraindikaatiot hieronnalle: katso aromahieronnan kohdalta. 


ePassin hyvinvointipassia voit käyttää klassiseen hierontaan.
Ajanvarauksessa löydät ePassi hoidot omassa kategoriassa. 


Edenred hierontaetua voit käyttää klassiseen hierontaan. 

Tiibetiläinen äänimaljahoito yksilöhoitona   60min  -  65€

Äänimaljahoito on lempeä ja syvärentouttava hoitomuoto, jossa käytetään siihen erikoistuneiden äänimaljojen luomia äänitaajuuksia jotka luovat harmonisen ja terapeuttisen ilmapiirin, joka edistää syvää lepoa, hermoston tasapainottamista ja emotionaalista vapautumista.

Hoito erittäin tehokas, koska se vaikuttaa suoraan kehon energiakenttään. Kun energiakeho on terve ja tasapainoinen, sen omat luonnolliset paranemiskyvyt vahvistuvat. Tämän muinaisen tiibetiläisen hoidon äänet edistävät ensisijaisesti syvää rentoutumista ja jolla on positiivinen vaikutus: tunnelukkoihin, univaikeuksiin, ruoansulatusongelmiin, emotionaaliseen kipuun, ahdistukseen ja erilaisiin jännitystiloihin kehossa.

Henkilökohtaisessa hoidossa saat rentoutua hoitopöydällä viltin alla, hoito aloitetaan selkäpuolelta jonka jälkeen käännytään ja hoidetaan etupuoli. (hoito voidaan tehdä myös etupuolelta jos päinmakuu ei sovi tai vaihtoehtoisesti istuma-asennossa.) Hoidossa äänimaljoja soitetaan sekä kehon päällä että ulkopuolella, maljojen ollessa kevyessä kosketuksessa kehoon värähtelyt tuntuvat lempeästi läpi kehon tuoden harmonisoivan tunteen.

Koska äänimaljahoito on erittäin voimallinen ja tehokas niin silloin täytyy ottaa huomioon seuraavat terveydelliset rajoitukset jolloin äänimaljahoitoa ei suositella. 

Äänimaljahoidon kontraindikaatiot; 
- Raskauden alkuvaiheen 12 ensimmäistä viikkoa
- Vaikea epilepsia (jossa värähtelyt, humina ym. voi laukaista kohtauksen)
- Implantit, tekonivelet, metalliosat kehossa
- Kuume ja tulehdukset
- Hypertensiota aiheuttavat neurologiset sairaudet; 
Parkinsonin tauti, MS-tauti, ALS, toispuolihalvaus
- Vakavat sydänsairaudet, rytmihäiriöt, sydämentahdistin 
- Vakavat tai kliiniset mielenterveysongelmat
- Kasvaimet ja etäpesäkkeet
Jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä. Äänihoitoja ei suositella, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin.

Varaa aika


 

Rentouttava jalkahieronta 

45min  -  65 €. Hoito sisältää jalkapohjan hieronnan ja säären/pohkeen hieronnan.

60min - 75 €. Hoito sisältää reisien/säärien/jalkapohjien hieronnan.

Rentouttava jalkahieronta parantaa verenkiertoa ja jalkojen liikkuvuutta. Lievittää kipuja, auttaa lihasjännitykseen ja hellii väsyneitä jalkoja. 
ks. vasta-aiheet aromahieronnasta. Hierontaa ei tehdä jos sinulla on kynsi,-tai jalkasieni.

Varaa aika


ReiKi - energiahoito   70 €, hoitoon varataan noin 75 - 90min.
(5 x sarjahoitona 5. hoito puoleen hintaan) 

ReiKihoito perustuu energian värähtelyyn ihmisen kehossa ja ympäristössä. ReiKi täyttää energiavarastomme, palauttaa elinvoimamme ja auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden. ReiKi on energiaa ja se toimii fysiikan lakien mukaisesti. Hoidolla on mahdollista avata energiatukkeutumia ja auttaa nopeuttamaan kaikkia paranemisprosesseja. Hoito myös syvärentouttaa, laukaisee stressiä ja tunnetukoksia, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta, voi helpottaa kipuja ja särkyjä sekä lisätä elämäniloa ja harmoniaa. ReiKi on myös tie henkilökohtaiseen kehitykseen ja kasvuun. Lue lisää reikihoidosta täältä.

Varaa aika
Super rentouttajat

Intialainen päähieronta & ReiKihoito  75min - 85 €

Aromahieronta & ReiKihoito  75min - 85 €

Äänimaljahoito & ReiKihoito  75min - 85 €

Intialainen päähieronta & äänimaljahoito  75min - 85 €

Aromahieronta & äänimaljahoito  75min - 85 €

Rumpurentoutus & ReiKihoito 75min - 85 €
Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sointukylpyrentoutus / Rumpumatka - Avoimet tunnit

Yrityksille & ryhmille

Rentouttavat hieronnat