Rentouttavat hieronnat

Rentouttavat hieronnat tarjoavat ainutlaatuisen tavan helliä kehoa ja mieltä, tuoden mukanaan syvää rentoutumista ja uudistavaa virkistystä. Erilaiset hierontamenetelmät auttavat lievittämään stressiä ja jännitystä, palauttamaan kehon tasapaino sekä lisäämään hyvinvointia.

Esimerkiksi Intialainen päähieronta, tunnetaan myös nimellä Champi, on ehdottomasti suosituin rentouttava hoitomuotoni. Champi on perinteinen hierontamenetelmä, jolla on juurensa Intiassa. Tämä hierontatekniikka keskittyy erityisesti pään, kasvojen, niskan ja hartia-alueen hoitoon ja se kuuluu Ayurveda-perinteen piiriin, joka on intialainen kokonaisvaltainen terveydenhoitojärjestelmä.

Intialaisessa päähieronnassa saat olla makuulla hoitopöydällä (toiveesta myös istuma-asennossa). Hoito sisältää erilaisia hierontatekniikoita, painalluksia ja venytyksiä. Hieronnassa käytetään luonnollisia öljyjä, kuten kookosöljyä, seesamiöljyä tai rypälesiemenöljyä yhdessä eteeristen öljyjen kanssa, jotka auttavat lisäämään hieronnan rentouttavaa vaikutusta.

Intialaisen päähieronnan hyötyjä ovat muun muassa:

Rentoutuminen: Intialainen päähieronta auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä. Hieronta auttaa rentouttamaan lihaksia, jotka kantavat päivän aikana kertyvää stressiä.

Verenkierron parantaminen: Hieronta stimuloi päänahan verenkiertoa, mikä voi edistää parempaa hapen ja ravinteiden saantia hiuksiin ja päänahan alueelle.

Päänahan terveys: Hieronta voi auttaa ylläpitämään terveellistä päänahkaa ja ehkäisemään hilsettä sekä muita hiuspohjan ongelmia.

Hiusten kunto: Hieronta voi vahvistaa hiuksia ja edistää niiden kasvua parantamalla hiusjuurten ravinteiden saantia.

Pään liikkuvuus: Hieronta voi auttaa parantamaan pään ja niskan alueen liikkuvuutta, mikä on erityisen hyödyllistä niille, jotka kärsivät jännityspäänsärystä tai niska-hartia-alueen vaivoista.

Energiatason kohottaminen: Intialainen päähieronta voi auttaa tasapainottamaan kehon energiavirtoja ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Intialainen päähieronta tarjoaa siis paitsi fyysisiä myös henkisiä ja emotionaalisia etuja. Se on myös erinomainen tapa helliä itseäsi ja irrottautua arjen kiireistä hetkeksi. 


Hemmottele lähimmäistäsi lahjakortilla, lahjana hyvää oloa ja omaa aikaa.

Lahjakortti lempeään rentoutushoitoon on jokaisen lahjansaajan suosikkilahja. 
Saat lahjakortteja suoraan eri hoitoihin tai määrätylle rahasummalle.

Voit ostaa e-lahjakortin helposti täältä Wasa Wellnessin Giftin lahjakorttikaupasta!
Tai ota yhteyttä sähköpostitse tiina.wasawellness@gmail.com ja 
saat sähköisen lahjakortin suoraan minun hoitoihin.
                                
Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sointukylpyrentoutus / Rumpumatka - Avoimet tunnit

Yrityksille & ryhmille