Luonnonmukaiset kasvohoidot

Ekopharman kasvohoidot tarjoavat vain parasta ihollesi. 

Hemmottele ihoasi luonnonvoimalla. 

Kasvohoidoissa hyödynnetään luonnonmukaisia ainesosia, kuten luonnonöljyjä, yrttiuutteita ja vitamiineja, jotka ravitsevat ihoasi syvältä. Kasvohoidot ovat hellävaraisia ja sopii kaikille ihotyypeille, auttaen tasapainottamaan ihon kosteustasapainoa, 
rauhoittamaan ärsytystä ja edistämään terveen hehkun palautumista.

Gua Sha kasvohoito on perinteinen kiinalainen tekniikka, joka on saanut suosiota modernissa kauneudenhoidossa. Gua sha käyttää erityisesti muotoiltua kiveä, yleensä jadea tai kvartsia, jolla tehdään hellävaraisia liikkeitä kasvojen iholla. Tämä auttaa parantamaan verenkiertoa, vähentämään turvotusta ja edistämään lymfanesteen virtausta, mikä voi auttaa vähentämään jännitystä ja myrkyllisten aineiden kertymistä kasvoille. Lisäksi gua sha edistää kollageenin tuotantoa ja auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä.

Yhdistäessään luonnonmukaisen kasvohoidon ja gua sha tekniikan saat hoitomuodon, joka hemmottelee ihoasi sekä sisältä että ulkoa. Luonnolliset ainesosat ravitsevat ja uudistavat ihoa, kun taas gua sha auttaa palauttamaan kasvojen lihasten rentouden ja hehkun. 
Tämä yhdistelmä tarjoaa syvärentoutumista, terveyttä ja kauneutta ihollesi, 
samalla kun nautit kokonaisvaltaisesta hemmottelusta ja hyvinvoinnista.

Varaa aikaTämän blogin suosituimmat tekstit

Sointukylpyrentoutus / Rumpumatka - Avoimet tunnit

Yrityksille & ryhmille

Rentouttavat hieronnat