Luonnonmukaiset kasvohoidot

Ekopharman kasvohoidot tarjoavat vain parasta ihollesi. 

Hemmottele ihoasi luonnonvoimalla. 

Kasvohoidoissa hyödynnetään luonnonmukaisia ainesosia, kuten luonnonöljyjä, yrttiuutteita ja vitamiineja, jotka ravitsevat ihoasi syvältä. Hoidot tehdään Ekopharman ammattikosmetiikkasarjalla, joista valitaan tuotteet juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoidot ja kasvohieronnat auttavat tasapainottamaan ihon kosteustasapainoa, rauhoittamaan ärsytystä ja edistämään terveen hehkun palautumista.

Rentouttava ja kasvojen piirteitä kohottava erikoishieronta, joka on suunniteltu kiinteyttämään ja kohottamaan kasvojen ihoa luonnollisesti. Hieronnassa käytetään kohdistettuja, nosto- ja pyöriviä liikkeitä, jotka auttavat parantamaan verenkiertoa, stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja edistämään lymfakiertoa. Tämä auttaa vähentämään turvotusta, silottamaan hienoja juonteita ja parantamaan ihon kimmoisuutta. Liftaava kasvohieronta sopii erityisesti aikuiselle iholle, joka kaipaa kiinteytystä ja nuorekkuutta ilman kirurgisia toimenpiteitä. Lisäksi kasvohieronta auttaa lievittämään stressiä ja helpottaa poskiontelopainetta. Tuloksena on raikkaampi, kiinteämpi ja elinvoimaisempi iho.


Gua Sha kasvohoito on perinteinen kiinalainen tekniikka, joka on saanut suosiota modernissa kauneudenhoidossa. Gua sha käyttää erityisesti muotoiltua kiveä, yleensä jadea tai kvartsia, jolla tehdään hellävaraisia liikkeitä kasvojen iholla. Tämä auttaa parantamaan verenkiertoa, vähentämään turvotusta ja edistämään lymfanesteen virtausta, mikä voi auttaa vähentämään jännitystä ja myrkyllisten aineiden kertymistä kasvoille. Lisäksi gua sha edistää kollageenin tuotantoa ja auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä.

Yhdistäessään luonnonmukaisen kasvohoidon ja gua sha tekniikan saat hoitomuodon, joka hemmottelee ihoasi sekä sisältä että ulkoa. Luonnolliset ainesosat ravitsevat ja uudistavat ihoa, kun taas gua sha auttaa palauttamaan kasvojen lihasten rentouden ja hehkun. 
Tämä yhdistelmä tarjoaa syvärentoutumista, terveyttä ja kauneutta ihollesi, 
samalla kun nautit kokonaisvaltaisesta hemmottelusta ja hyvinvoinnista.

* * * * *

MUINAINEN AYURVEDINEN VIISAUS
Kansa Wand on perinteinen ayurvedinen hierontaväline, joka on tehty tinan ja kuparin seoksesta. Hieronta auttaa stimuloimaan lymfakiertoa, tasapainottamaan ihon pH:ta ja parantamaan verenkiertoa saadakseen uutta hehkua. Se myös kohottaa kasvojen piirteitä vapauttamalla kasvojen lihasjännitystä ja vähentämällä turvotusta. Kansa Wand hieronta aktivoi kasvojen energiapisteitä eli marmapisteitä. Marmapisteet ovat yhteydessä kehon syvempiin kerroksiin, kuten tiettyihin elimiin, energiakanaviin tai tunteisiin.



Varaa aika



Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rentouttavat hieronnat

Sointukylpyrentoutus / Rumpumatka - Avoimet tunnit

Wasa Wellnessin Taiteiden Yö - torstaina 15.8. 16.30 - 21.00