Ryhmille & yrityksille

Sointukylpy - syvärentoutusta mielelle ja keholle

Äänimaljarentoutus on rauhallinen ja meditatiivinen hetki, jossa keho ja mieli rentoutuu äänimaljojen soinnuista ja värähtelyistä. Tunnin aikana Sinut rentouttaa Tiibetiläiset äänimaljat, kristalliäänimaljat, shamaanirumpu, Koshi tuulikellot sekä saderumpu. Rummun voimakkaat värähtelyt sovittavat energiamme maan pulssiin, sekä maadoittavat ja koskettavat meitä luuytimeen saakka. 

Kehon ja mielen rentoutuessa
- virkeys- ja energiatasot lisääntyvät
- stressitaso laskee
- levollisuus ja unenlaatu paranevat 
- itsetuntemus vahvistuu
- kehosi vapautuu jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä

Sointukylvyn aikana maataan (tai istutaan) joogamaton tai muun alustan päällä, viltin alla lämpöisessä. Sointukylpy kestää tunnin joka koostuu soittimien esittelystä, hengitys,- ja mielikuvaharjoituksesta ja äänimaljojen/rummun soitosta sekä paluusta tähän hetkeen. 
Sointukylpy sopii ihan kaikille, ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Kesto on noin 60 min.

Asiakkaiden palautteita
"Suosittelen kaikkia kokeilemaan äänimaljahoitoa. Mystinen, väkevä ja vahva kokemus, kun uskaltaa tyhjentää mielensä ja on vain sitä hetkeä varten, niin voi saada paljon tältä kokemukselta."  

"Ihanan rentouttavaa ja lämmin tunne koko kehossa, joka jatkui vielä koko illan. Kiitos!"

"Todella rauhoittava, rentouttava ja ajatuksia herättävä sointukylpy. Lisää..."

Yrityksille sointukylpy on loistava lisä tyky,-tyhy,- ja virkistyspäiviin. Erinomainen tapa aloittaa tai lopettaa työpaikan kokous tai koulutuspäivä.

Sointukylpy sopii ihanasti erilaisiin yksityistilaisuuksiin, kuten polttareihin, babyshowereille, synttäreille, joogatunneille ja retriiteille, sekä muihin kurssi tapahtumiin ym.

Sointukylvyn hinta riippuu ryhmän koosta, kestoajasta ja paikasta, eli voin tulla teille paikan päälle pitämään rentoutuksen tai voitte tulla meille Wasa Wellnessiin. 

Laskutuksiin lisätään toimisto-/postimaksut. Ota yhteyttä puhelimitse tai spostitse jos haluat tilata ryhmälle tai yritykselle ja pyydä tarjous.

Tulevat sointukylvyt Wasa Wellnessillä löydät täältä!


Yhteystiedot / Äänimaljahoitaja & sointukylpyohjaaja Tiina A.Kaukonen / tiina.wasawellness@gmail.com / 040 354 1611Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sointukylpy meditaatiot syyskuussa

Lahjakortilla rentoutusta arkeen

Mitä on Gua Sha kasvohoito?