Ryhmille & yrityksille

Sointukylpy - syvärentoutusta mielelle ja keholle

Sointukylpy eli äänimaljarentoutus on rauhallinen ja meditatiivinen hetki, jossa keho ja mieli syvärentoutuu äänimaljojen luomista äänten taajuuksista ja värähtelyistä. Kylvyssä kokonaisvaltaisen rentoutuksen luovat Tiibetiläiset äänimaljat, kristalliäänimaljat, rumpu, tuulikellot sekä saderumpu. Rummun voimakkaat värähtelyt sovittavat energiamme maan pulssiin, sekä maadoittavat ja koskettavat meitä luuytimeen saakka. 

Kehon ja mielen rentoutuessa
- virkeys- ja energiatasot lisääntyvät
- stressitaso laskee
- levollisuus ja unenlaatu paranevat 
- itsetuntemus vahvistuu
- kehosi vapautuu jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä

Sointukylvyn aikana maataan (tai istutaan) joogamaton tai muun alustan päällä, viltin alla lämpöisessä. Tunnin alussa esittelen instrumentit, jonka jälkeen ohjaan hengitys,- ja mielikuvaharjoituksen, jotka rauhoittavat ja maadoittavat lempeästi äänimaljojen soidessa vieden Sinut meditatiiviselle matkalle. Soiton jälkeen kehoa herätellään hitaasti ja palaudutaan takaisin tähän hetkeen. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

Asiakkaiden palautteita
"Suosittelen kaikkia kokeilemaan äänimaljahoitoa. Mystinen, väkevä ja vahva kokemus, kun uskaltaa tyhjentää mielensä ja on vain sitä hetkeä varten, niin voi saada paljon tältä kokemukselta."  

"Ihanan rentouttavaa ja lämmin tunne koko kehossa, joka jatkui vielä koko illan. Kiitos!"

"Todella rauhoittava, rentouttava ja ajatuksia herättävä sointukylpy. Lisää..."

Yrityksille sointukylpy on loistava lisä tyky,-tyhy,- ja virkistyspäiviin. Erinomainen tapa aloittaa tai lopettaa työpaikan kokous tai koulutuspäivä.

Sointukylpy sopii ihanasti erilaisiin yksityistilaisuuksiin kuten polttareihin, synttäreille, joogatunneille ja retriiteille, sekä muihin tapahtumiin.

Rentoutukset pidän meillä Wasa Wellnessin salissa, meille mahtuu max. 11 henkilöä kerralla. (isommat ryhmät voidaan pitää peräkkäin). Voin tulla myös pitämään rentoutuksen teille paikan päälle, josta sovitaan erikseen. Yksityistilaisuuksien hinta koostuu ryhmän koon, paikan ja ajankohdan mukaan. 

Ota yhteyttä mieluusti sähköpostitse ja pyydä tarjous. (Maksuna käy myös ePassin hyvinvointipassi, mainitse tarjouspyynnössä jos tiiminne haluaa käyttää ePassia).

Tulevat kaikille avoimet sointukylvyt Wasa Wellnessillä löydät täältä!

Huomioithan:
Sointukylvyn/äänimaljahoidon kontraindikaatiot; 
- Raskauden alkuvaiheen 12 ensimmäistä viikkoa
- Vaikea epilepsia (jossa värähtelyt, humina ym. voi laukaista kohtauksen)
- Vakavat sydänsairaudet, rytmihäiriöt, sydämentahdistin 
- Vakavat tai kliiniset mielenterveysongelmat


Yhteystiedot / Äänimaljahoitaja & sointukylpyohjaaja Tiina A.Kaukonen / tiina.wasawellness@gmail.com / 040 354 1611Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sointukylpy rentoutukset

Varausohje sointukylpy tunneille

Mitä on Gua Sha kasvohoito?