Gua Sha - kasvohoidot


Kiinteyttävä ja ilmettä kohottava Gua Sha-kasvohoito

Gua sha on perinteinen, kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, jota on käytetty tuhansia vuosia erilaisten kiputilojen hoitoon. Gua sha hieronta kiihdyttää verenkiertoa ja auttaa näin kuona-aineiden ja turvotusten poistumista kehosta, siksi se soveltuu erinomaisesti myös kasvojen ihon hoitoon.

Lempeä Gua Sha hieronta 
- kiinteyttää ja kohottaa kasvojen linjoja
- kirkastaa ihoa
- parantaa ihon elastisuutta
- poistaa kireyksiä ja jännityksiä
- tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon

 
Gua Sha kasvohieronta 45 min, 69€
Kasvojen pintapuhdistus, gua sha -hieronta kasvoille, sekä käsin tehtävä niskojen ja hartioiden hieronta, hoitovoiteet. Gua sha - hierontaan valitaan ihotyypillesi sopiva seerumi ja ihonhoitoöljy.

Gua Sha - kasvohoito 60 min, 86€
Kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, kasvojen ja kaulan alueen gua sha -hieronta, naamio, hoitovoiteet. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan niskojen, hartioiden ja päänalueen hieronnan.

Täydellinen Gua Sha kasvohoito 90 min, 106€
Kasvojen pintapuhdistus, kulmien siistiminen, kuorinta, höyrytys, (kevyt mekaaninen puhdistus) , hoitoseerumi, gua sha -hieronta kasvoille, naamio. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan niskojen, hartioiden ja päänalueen hieronnan.

Varaa aika


Käytän hoidossa luonnonkosmetiikkasarja EkoPharman tuotteita. Sarjalla on kattava valikoima seerumeita ja ihonhoitoöljyjä, jotka saadaan gua shan avulla imeytettyä tehokkaasti ihollesi.

Jos ihosi on hyvin herkkä ja/tai ohut, niin silloin suosittelen toista hoitomuotoa.  
Kevyt lymfaattinen painelu, joka parantaa nestekiertoa ja poistaa turvotusta sopii hyvin herkälle ja ohuelle iholle.

Gua Sha-hoidon kontraindikaatioita ovat ihottumat, tulehdukset hoidettavalla alueella, akne (kystinen) tai kohollaan olevat luomet, paha rosacea, märkivä atopia, paljon näppylöitä tai avohaavoja, jos kasvoihisi on injektoitu täyteaineita 3kk. tauko tästä.Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sointukylpy rentoutukset

Varausohje sointukylpy tunneille

Mitä on Gua Sha kasvohoito?